NOA

Leven in plaats van overleven.

Een kreet die regelmatig voorbij komt in het dagelijks leven en zeker in de gezondheid- en welzijnssector, het onderwijs en de spirituele sector. Als mens willen we graag gelukkig zijn, op alle vlakken in het leven. Het spel tussen lichaam en geest begint op het moment dat je  geboren wordt. Uitgaande van het holistisch model, oftewel, lichaam en geest werken samen, is het niet vreemd dat je in de overlevingsstand terecht komt, wanneer er onbalans ontstaat in het lichaam, de geest of beide. En juist die overlevingsstand kan voor problemen zorgen in je algemeen welzijn. Praktijk Noa werkt vanuit dit holistische model.  In de praktijk gaan we niet uit van je onmogelijkheden, we doen niet aan symptoombestrijding, we gaan op zoek naar de oorzaak en de noodzakelijkheden tot herstel. Jij weet namelijk precies wat je nodig hebt! Je bent het vergeten, je hebt het verstopt, je bent zoekende. Het enige wat je nodig hebt is vertrouwen in jezelf, want in jou ligt het antwoord!

Praktijk NOA biedt verschillende mogelijkheden om jou te ondersteunen. Therapievormen waar NOA mee werkt zijn onder andere:

1: De Helende Reis

2: Lichaamswerk

3: Hypnotherapie

4: Regressie/reïncarnatie therapie

5: Reading en Healing

Al deze vormen kun je voor verschillende ziektebeelden/aandoeningen inzetten. Bij alle vormen gaan we er vanuit dat jouw lichaam en jouw geest een bron van informatie en tools bevatten, om je te ondersteunen en je te helpen veranderingen aan te brengen in je leven, ter bevordering van jouw welzijn. Voor de reading geldt : inzicht verkrijgen waar je nu staat. Waarom je bepaalde patronen herhaalt, waarom er bepaalde mensen in je leven zijn en wat jouw wezen je aanreikt om veranderingen aan te brengen in je leven. Bij de reading gaat het niet om de toekomst voorspellen of wat een ander van je vindt. Het gaat erom dat je tools krijgt om zo snel mogelijk vanuit je eigen waarheid te leven en te vertrouwen op je kunnen.

Miranda van Dam heeft de afgelopen jaren in de praktijk gewerkt met mensen met diagnoses als chronisch ziek ,depressie en burn-out, angst en paniekstoornissen, verslavingen, slaapstoornissen, allergieën etc. In het algemeen zijn één a twee sessies voldoende om je op weg te helpen. Immers je eigen-wijsheid weet! Jij bepaald!

Wil je meer weten? Stuur een email met je vraag naar: info@praktijknoa.com.

Op werkdagen is praktijk NOA telefonisch te bereiken tussen 9.30 uur-10.00 uur.

 

Tarieven (inclusief 21% BTW):

Per uur : € 60

Eenmalige reading van een uur inclusief geluidsopname:  € 70

Een © Soulsong inclusief mp3, tekst en korte reading:  € 80

Voor alle afstand consulten/ telefonische consulten/Skype en © Soulsong,  geldt betaling vooraf!

Afstandsreading inclusief geluidsopname :  € 55

Afstandsreading inclusief geluidsopname kinderen :  € 45

Telefonisch consult :  € 15 per kwartier op afspraak.

 

Het annuleren van een consult is kosteloos wanneer deze 24 uur van tevoren wordt aangegeven via telefoon of email. Wanneer dit niet heeft plaatsgevonden rekent praktijk NOA de gereserveerde tijd aan jou door.

Praktijk NOA hanteert betalingsregelingen voor WIA/WAO en bijstandsuitkering gerechtigden. Vraag naar de voorwaarden.