Wie is Miranda?

 

 

‘Als Life-Coach mag ik mensen helpen inzien dat zij meer zijn dan de rollen die ze spelen. Wanneer je door de bomen het bos niet meer ziet, niet meer kunt genieten van je leven, help ik je  graag door jou een spiegel voor te houden. Als het ware over je schouder mee te kijken. Het is niet de bedoeling dat ik aan je vertel hoe je het moet doen, daar heb je niets aan. Maar ik kan je wel helpen te herinneren wie je bent, zodat jij bepaald welke route je wilt volgen.’

 

 

 

Miranda is..                                                       

Een trotse mama van een dochter van 7. Ik ben gek op pure chocolade en het liefst met nootjes. Ik houd van lachen en doe dit soms een beetje te hard…Mijn passie heeft alles te maken met muziek en schrijven. In 2012 ben ik begonnen met Just a Story. Een project waarbij ik veel plezier beleef en mensen mag laten lachen en bewustmaken van wie zij zijn. Ik ben gek op verhalen en ik weet ‘life is just a story’.Ik hou van dansen en uit mijn dak gaan in mijn huiskamer! Schilderen vind ik ook geweldig! Ik speel gitaar en schrijf liedjes voor jong en oud. 

 

Liefs!

Miranda

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opleidingen

 Sociaal Pedagogisch Werk 4

 Journey Practitioner

 Reiki Master

 Life-Coach

 

Cursussen/Seminars

 Iriscopie

Voedingstherapie en Orthomoleculaire Suppletie

Touch for Health 1-4

Hypno en regressietherapie

 Engelenreading

 Engelenhealing

 Spirituele Psychologie, Steve Rother

Pineal/medulla gland activation, Steve Rother 

Spirituele communicatie, Steve Rother 

Rebalancing Massage Basis  1-2