Personal Readings

Jij bent bijzonder. Net zoals ieder ander op deze planeet. Je bent vergeten wie je echt bent en je wilt dit graag her-inneren. Een personal reading helpt jou daarbij. Een reading is een momentopname. Het is de informatie die “nu” beschikbaar is. In een reading lees ik de vibratie van jouw wezen. Alle informatie die daar uitkomt koppel ik  naar jou terug. Soms gebruik ik daar foto’s voor, soms kaarten en soms de klank van jouw stem.

Het kan zijn dat je antwoorden wenst over je relatie, werk, gezinssituatie etc. Soms kan ik deze aan je geven en soms geef jij ze zelf gedurende een reading. Het is belangrijk dat je in je kracht komt te staan en van daaruit handelt. Voorzeggen helpt niet, want dan wordt je van mij afhankelijk en ontstaat er een machtspositie die ik niet wens.

 

 

 

Wat kan je verwachten?

Een eerlijk, open gesprek waarin er wederzijds respect de boventoon voert. Duidelijk mag worden welke richting je kunt kiezen, welke spellen je speelt met andere zielen en hoe je leven een boost krijgt wanneer je bereid bent een hartsverbinding te maken.Ik neem het gesprek voor je op. Deze ontvang je gelijk mee op cd, of als je een mp3/usb stick hebt zet ik het er voor je op. Alle readings bewaar ik op een externe schijf, mocht je het kwijt raken kun je altijd een kopie ontvangen.

 

Geboorte-reading.

De dag en tijdstip waarop je geboren wordt staan vast. De ziel wenst bepaalde ervaringen op te doen en deze passen exact bij je geboortedatum en naam! Het is je zogenaamde bedrading. Een geboorte-reading maak ik op basis van numerologie en Engelenreading. Je ontvangt een audio opname met daarin de belangrijkste punten en uitdagingen. Vooral leuk om cadeau te doen!

 

Voor het ontvangen van een geboorte-reading mag je het volgende doen.

Stuur mij een e-mail met de gegevens: tijdstip, datum, geboorteplaats en volledige naam naar info@praktijknoa.com met als onderwerp “geboorte-reading”. Je ontvangt dan een bevestiging met de gegevens je nodig hebt.

 

Tarieven.

Het tarief voor een personal reading bedraagt € 80 en duurt gemiddeld een uur.  

Het tarief voor de geboorte-reading bedraagt € 50.

De geboorte-reading vindt niet plaats in de praktijk! Je ontvangt deze via de e-mail.